Vallbona rep la visita del delegat del govern a la vegueria del Penedès

Dimarts, 1 de març de 2022 a les 00:00

El passat dilluns 28 de febrer, l’alcaldessa de Vallbona d’Anoia, Meritxell Baqué, rebia la visita del delegat del govern a la vegueria del Penedès, David Alquézar i del cap de l’oficina, Pol Pagès. David Alquézar, alcalde de Sant Martí de Tous i president comarcal d’ERC a l’Anoia, va ser nomenat Delegat Territorial de la Generalitat a la Vegueria Penedès al principi de la actual legislatura del Parlament de Catalunya. Substitueix en el càrrec a Pere Regull, alcalde de Vilafranca del Penedès, que en va ser el primer delegat.

Així, la reunió va servir per a fer les presentacions i posar-se a disposició de les demandes del municipi de Vallbona. L’objectiu era donar a conèixer els objectius de l’Oficina del Govern així com apropar la gestió de la Generalitat a l’Ajuntament de Vallbona.

Per la seva banda, Baqué va aprofitar la trobada per a traslladar les inquietuds del municipi com la dificultat de tramitació d’algunes subvencions, els projectes que s’estan desenvolupant en aquesta legislatura com el polígon industrial de El Querol o el nou institut.

Aquesta visita s’emmarca en la línia de treball de la delegació que té com a objectiu aproximar-se als agents del territori i els serveis municipals com a millor eina de governança i així generar visió estratègica i de territori; cohesió territorial i desenvolupament d’elements conjunts, culturals, socials, esportius...

Darrera actualització: 01.03.2022 | 16:58