Vallbona reivindica el 25N amb diverses actuacions de divulgació i conscienciació

Dilluns, 22 de novembre de 2021 a les 00:00

El 25 de novembre es commemora el Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones. Enguany, l'Ajuntament de Vallbona tornarà a sumar-se a la commemoració amb la programació d'activitats culturals i de divulgació.

Una proposta és l'exposició "Això també és violència" que es podrà veure del 25 al 27 de novembre a tots els comerços del municipi. Es tracta d'un recull d'imatge que conviden a la reflexió sobre aquelles situacions masclistes de caràcter estructural que pateixen les dones de manera reiterada cada dia.

Una altra proposta i nova iniciativa que ha impulsat l'Ajuntament és la creació del butlletí "Títols amb perspectiva de gènere". Una guia que té la finalitat d'orientar a les famílies a l'hora de triar contes i documents audiovisuals, fomentant la coeducació, el feminisme i la diversitat. Aquesta publicació serà distribuïda gratuïtament a totes les cases del poble.

L'acte institucional tindrà lloc el mateix dijous 25 amb la lectura del manifest i l'encesa d'espelmes a la plaça de l'Ajuntament a les 8h del vespre.

Darrera actualització: 22.11.2021 | 11:37