Vallbona obre la convocatòria de subvencions per a les entitats del municipi

Dijous, 1 de de juliol de 2021 a les 00:00

Les sol·licituds es poden presentar fins el 29 de juliol a l’Ajuntament o a través del web
 

L’Ajuntament de Vallbona d’Anoia ha obert fins el 29 de juliol el termini perquè les entitats del municipi presentin sol·licituds de subvencions per a l’any 2021. La convocatòria està adreçada a entitats culturals, educatives, esportives, juvenils, solidàries, de participació ciutadana, mediambientals, de promoció econòmica i d’atenció social de Vallbona d’Anoia, l’activitat de les quals sigui d’interès general per al municipi.
 
D’una banda, les entitats vallbonenques poden demanar ajuts econòmics per a programes anuals que recullin el pla d’activitats ordinàries i habituals, per als quals es pot sol·licitar un ajut puntual o l’establiment d’un conveni marc de col·laboració; pot incloure la compra de materials o equipaments necessaris per al desenvolupament de les activitats. I de l’altra, poden optar a ajuts puntuals per a programes d’activitats específiques o extraordinàries.
 
L’Ajuntament tindrà en compte que les activitats de les entitats complementin el programa cultural i festiu del municipi, la participació de l’entitat als actes festius locals de l’any 2020, l’interès cultural i social de les activitats programades i els seus objectius, la incidència que poden tenir en la població i la repercussió fora del municipi, el nombre de beneficiaris potencials i la comunicació que se’n faci. També valorarà que les propostes estimulin la participació dels vallbonencs i la interacció entre col·lectius o associacions del municipi, que siguin innovadores, que revaloritzin el patrimoni cultural i festiu de Vallbona o que el difonguin fora del municipi, i l’esforç de les entitats per trobar vies de finançament que complementin els ajuts públics.
 
Les entitats sol·licitants han de formar part del registre d’associacions de la Generalitat i del d’entitats de Vallbona d’Anoia, el seu àmbit d’actuació ha de ser dins del municipi o fora si es considera que és d’interès per a la projecció del mateix, i les seves activitats no han de tenir finalitat econòmica o lucrativa, revertint uns eventuals beneficis en activitats culturals o festives.
 
Les sol·licituds s’han de presentar l’imprès normalitzat que es pot trobar a l’Ajuntament de Vallbona d’Anoia i al web municipal VallbonadAnoia.cat. L’Ajuntament pot donar resposta  durant tres mesos a comptar a partir del 29 de juliol, considerant-se desestimades les sol·licituds no resoltes en aquest termini.

Darrera actualització: 01.07.2021 | 12:11