Vallbona i Anima'ns Grup organitzen un Rànking de pàdel a partir del març

Divendres, 24 de febrer de 2023 a les 00:00

Els participants disputaran 2 partits mensuals a les pistes de pàdel per 12 € per jugador
 

L'Ajuntament de Vallbona d'Anoia i Anima'ns Grup organitzen a partir del març el Rànking de pàdel a Vallbona, una activitat per a totes les edats que tindrà lloc a les dues grans pistes de pàdel municipals de la zona esportiva de Vallbona. Els participants jugaran dos partits mensuals d'una hora i mitja per un preu de 12 euros per jugador. Una mateixa persona es pot apuntar fins a tres vegades amb parelles i grups diferents, pagant en total amb una segona inscripció 22 euros, o 30 amb una tercera.

Els grups seran de tres parelles, segons nivell i edat dels components, i s'anirà pujant o baixant al rànking cada mes, en format torneig. Les parelles que s'enfrontin a cada partit s'hauran de posar d'acord entre elles per determinar el dia i hora de partit que els vagin millor, segons la seva disponibilitat i també al de les pistes. Els inscrits rebran tota la informació, podran fer el seguiment del rànking i contactar les parelles rivals a través dels grups de WhatsApp que obrirà l'organització.

Els interessats poden trobar més informació i inscriure's a aquest formulari i poden seguir les novetats de l'esdeveniment al perfil d'Instagram @padel_animans. L'organització també posa a disposició el telèfon 617 954 166 (Roger Tomàs) per resoldre dubtes.

Darrera actualització: 24.02.2023 | 12:04