Vallbona exposa diferents tipus de violència masclista a nou espais del municipi

Dimecres, 25 de de novembre de 2020 a les 00:00

És una campanya descentralitzada amb imatges a una lona a l’ajuntament i als comerços
 

L’Ajuntament de Vallbona d’Anoia ha preparat una acció sensibilitzadora per al 25 de novembre, Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, que consistirà en exposar diferents tipus de violència masclista a través de cartells que es podran veure a 9 punts del municipi.

A la primera de les imatges, que es podrà veure en una lona instal·lada a l’edifici de l’Ajuntament, hi haurà un iceberg de la violència masclista. A la superfície es podran llegir elements de la violència visible i explícita com els assassinats, les violacions i agressions sexuals o l’assetjament. Sota el nivell de l’aigua s’hi trobaran els elements de la violència invisible i implícita, molt més profunda i arrelada, que va des del control i la manipulació emocional fins a la publicitat sexista, la discriminació salarial o la invisibilització de les dones.

Els altres vuit cartells de cartró ploma estaran repartits per comerços del municipi perquè siguin visibles a tots els veïns, sobre diferents temàtiques: sobre les cançons que maten, la publicitat masclista, la discriminació salarial, sobre la culpabilització, sobre l’ús sexista de les joguines, sobre la socialització binària, sobre els cànons de bellesa irreals, i sobre el llenguatge sexista.

Darrera actualització: 25.11.2020 | 09:45