Vallbona estrena un nou punt de recollida de préstec de llibres del Bibliobús

Dilluns, 8 de de març de 2021 a les 00:00

A partir d’aquest dimecres 10 de març, els veïns i veïnes de Vallbona d’Anoia podran gaudir d’un nou punt de recollida i/o retorn de llibres del bibliobús. Serà a les oficines municipals de l’Ajuntament de dilluns a divendres de les 9 del matí a les 2 del migdia.

Amb aquest nou servei, els usuaris i usuàries del Bibliobús no caldrà que esperin el dia de visita del bibliobús per a retornar els llibres prestats i de la mateixa manera, tampoc hauran d’esperar que arribi el bibliobús per a recollir el llibre sol·licitat en préstec.

El mètode de sol·licitud de préstec seguirà sent el mateix: a través del telèfon 616988352 o de l’adreça electrònica b.montserrat@diba.cat.  En el moment de recollida del llibre caldrà ensenyar el DNI o el carnet de la biblioteca habitual.

El servei habitual de bibliobús seguirà amb normalitat, amb el mateix horari i punt d’estacionament. Així cada 15 dies, els dimecres a la tarda de les 15.30 hores a les 17.30 hores al carrer de les escoles.

El bibliobús és una veritable biblioteca mòbil que, convenientment equipada amb les actuals tecnologies, pot prestar unes funcions equiparables a les de les biblioteques tradicionals, ja que a través del catàleg col·lectiu dona accés al fons bibliogràfic de tota la Xarxa.

Darrera actualització: 09.03.2021 | 16:59