Vallbona es mulla per l'esclerosi múltiple

Dilluns, 3 de juliol de 2023 a les 00:00

La jornada solidària 'Mulla't per l'Esclerosi Múltiple' tindrà lloc el diumenge 9 de juliol a la piscina municipal

La piscina municipal de Vallbona serà una de les piscines de tot Catalunya que participaran en el Mulla't per l'Esclerosi Múltiple, la campanya que des del 1994 promou Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i que convida a tothom a col·laborar en la lluita contra l’esclerosi múltiple.

L’Ajuntament de Vallbona s’adhereix en aquesta iniciativa i aquest diumenge 9 de juliol tots els banyistes podran col·laborar en la campanya contribuint amb la compra de l’entrada de la piscina que l’Ajuntament destinarà a la FEM,  i amb el material de marxandatge com ara samarretes, tovalloles, entre altres productes que trobaran en una parada a la mateixa piscina. A més, com és tradicional a les 12h del migdia tindrà lloc el salt conjunt a l’aigua.

L’esclerosi múltiple és una malaltia crònica i de moment sense cura del sistema nerviós central. És una de les malalties neurològiques més comuns entre les persones joves d’entre 20 i 40 anys i la segona causa de discapacitat en els països desenvolupats. L’objectiu de la Fundació Escolerosi Múltiple (FEM) és treballar per donar suport a tots els malalts en la vessant d’assistència personal i aportar tots els recursos possibles a la investigació científica.

Darrera actualització: 03.07.2023 | 15:26

Imatges