Vallbona dona la benvinguda a una persona que s’incorpora a la brigada a través d’un pla d’ocupació

Dimarts, 15 de febrer de 2022 a les 00:00

L’Ajuntament de Vallbona d’Anoia ha incorporat una treballadora a través del programa Treball i Formació Línies DONA  i MG45 en el marc del projecte de Rehabilitació i Conservació de les Zones Verdes i Entorns Naturals.

Es tracta d’un pla d’ocupació del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) que té la finalitat d’impulsar l’experiència laboral en dos col·lectius amb un alt percentatge d’atur com són les dones i les persones majors de 45 anys.

La beneficiària del programa es va incorporar el passat mes de gener i te un contracte d’un any. Les tasques que realitzarà són de rehabilitació i promoció de diversos espais verds dels municipis.

El programa també permet que les persones participants puguin tenir un acompanyament específic adaptat a les seves característiques i necessitats concretes. Un acompanyament integral i transversal que majoritàriament es realitza de manera individualitzada i en serveis especialitzats i que té com a objectiu el benestar personal i emocional de la persona però que també ha de garantir la seva plena inclusió social.

Aquestes actuacions estan subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i executades d’acord amb les condicions establertes al Programa Treball i Formació regulat per la Resolució EMT/2859/2021, de 17 de setembre, per la qual s'obre la convocatòria per a l'any 2021, en relació amb les actuacions del Programa Treball i Formació, de les línies MG45 i DONA (SOC - TRFO EELL CS) (ref. BDNS 584707), i l’Ordre EMT/176/2021, de 9 de setembre, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions del Programa Treball i Formació (SOC - Treball i Formació).

Darrera actualització: 15.02.2022 | 11:43