Vallbona d'Anoia rep la visita del president del Consell Comarcal de l'Anoia

Dilluns, 18 de desembre de 2023 a les 00:00

El passat divendres 15 de desembre, l'alcaldessa, Meritxell Baqué, acompanyada dels regidors Roc Farreras i Lourdes Saumell, van rebre la visita a l'Ajuntament de Vallbona d'Anoia del president del Consell Comarcal de l'Anoia, Jordi Parcerissas.

La trobada va servir com a espai fructífer per abordar temes fonamentals, preocupacions i projectes importants per al municipi i es van tractar qüestions d'interès com l'habitatge, el comerç, la via blava, entre altres temes, amb la voluntat de conèixer les necessitats i reptes que afecten a Vallbona.

Parcerissas va expressar el seu interès i compromís en el desenvolupament de projectes pel municipi, posant-se a disposició per col·laborar i ajudar en tot allò que sigui necessari per al seu progrés i millora.

La trobada s'emmarca en la ronda de visites que el president del Consell Comarcal de l'Anoia fa a tots els municipis de la comarca per conèixer personalment les diferents realitats locals, escoltar als seus alcaldes, i oferir els serveis que es presten de l'ens comarcal.

Darrera actualització: 18.12.2023 | 18:22