Vallbona d’Anoia recupera la Setmana de la Gent Gran

Dimarts, 21 de de setembre de 2021 a les 00:00

Les activitats es faran del 27 de setembre al 3 d’octubre, i s’arribarà a la 35a edició

Vallbona d’Anoia recupera la Setmana de la Gent Gran, que l’any passat es va haver de suspendre a causa de la pandèmia, i que arribarà a la 35a edició. El Casal de la Gent Gran, amb la col·laboració de l’Ajuntament, organitzarà, del dilluns 27 de setembre al diumenge 3 d’octubre, una sèrie d’activitats adreçades als vallbonencs i les vallbonenques de la tercera edat.

Tot i que no s’han pogut programar totes les propostes que s’hauria volgut des de l’organització, cada dia es farà una activitat, que s’adaptarà a la normativa sanitària i caldrà inscripció prèvia per participar-hi. Totes les inscripcions es podran fer a Casal  o membres de la junta. Les activitats seran molt diverses, com una xerrada, la projecció d’una pel·lícula, una excursió o una paella. Els organitzadors volen que aquestes jornades siguin un homenatge a les persones de la tercera edat del municipi, que ha estat un dels sectors de la societat que més ha patit la COVID-19.

La programació s’obrirà el dilluns 27 de setembre amb la inauguració de la 35a Setmana de la Gent Gran i una xerrada sobre els efectes psicològics de la pandèmia, a càrrec de la psicòloga Glòria Fité, que tindrà lloc a les 6 de la tarda a la Sala Polivalent. El dimarts 28, a 2/4 de 2 del migdia a Kala-Piscina, es farà una paella. Caldrà apuntar-se prèviament i el preu del dinar serà de 10 € per als socis del casal i de 12 € per als que no ho són.

El dimecres 29 es projectarà la pel·lícula “Me siento rejuvenecer”, amb Marilyn Monroe i Cary Grant, a 2/4 de 7 de la tarda a la Sala Polivalent. Per al dijous 30, a les 6 de la tarda a la Sala d’Exposicions, s’ha programat un bingo i, a continuació, un concert. El divendres 1 d’octubre, a 2/4 de 10 del vespre a la plaça de l’Església, es projectarà la sarsuela “La verbena de la Paloma”.

El cap de setmana, les activitats començaran amb una excursió familiar a Barcelona, que es farà el dissabte 2 d’octubre, i que inclourà un viatge amb les Golondrines i un dinar al restaurant can Culleretes. La sortida serà a 2/4 de 10 del matí. El preu d’aquesta excursió és de 43 €.

I la 35a Setmana de la Gent Gran es tancarà el diumenge 3 amb un teatre-monòleg que tindrà lloc a les 6 de la tarda a la Sala Polivalent. Aquesta activitat compta amb la col·laboració del Bibliobús Montserrat, de la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 21.09.2021 | 15:53