Vallbona d'Anoia obre al poble el procés de creació dels nous gegants del municipi

Dimarts, 24 de maig de 2022 a les 00:00

Del 30 de maig al 7 de juny els veïns hi podran participar donant la seva opinió a un formulari
 

L'Ajuntament de Vallbona d'Anoia vol incloure els veïns i les entitats del municipi en el procés de creació dels nous gegants del poble, per tal que esdevinguin un element de representació de Vallbona i una eina de cohesió. Segons el consistori, els gegants antics, el Bartomeu i la Roser, han quedat obsolets i generen dificultats en el seu transport i a l'hora de fer-los ballar. I consideren que amb els materials, mides i dissenys amb què es treballa actualment es poden crear uns gegants que s'adaptin millor als portadors i a la singularitat del municipi.


Per això, l’Ajuntament ha obert un procés participatiu perquè tots els veïns del municipi hi puguin dir la seva i que durarà del 30 de maig al 7 de juny. Per participar al procés de creació dels nous gegants de Vallbona, que compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i del Consell Comarcal de l'Anoia, ha creat un formulari que es pot contestar telemàticament i que també es pot trobar als tríptics informatius. Les tres preguntes que planteja són si es vol que els nous gegants siguin rèpliques dels vells o totalment nous, dona possibilitats de personatges vallbonenc que podrien representar i demana quins noms i quina alçada haurien de tenir.


Totes les opcions que apareixen al formulari s’explicaran amb més detall a la sessió informativa que tindrà lloc el 27 de maig a les 20 h a la Sala Polivalent Jaume Calveres.

Darrera actualització: 24.05.2022 | 21:01