Vallbona d'Anoia amplia la recollida de roba amb un nou contenidor

Dijous, 15 de febrer de 2024 a les 00:00

L'Ajuntament de Vallbona d'Anoia ha instal·lat un nou contenidor de recollida de roba usada al carrer Camí de Ca la Fou, en col·laboració amb la Fundació Formació i Treball. Aquest nou contenidor se suma al que ja hi havia al carrer del Trull, que s'omplia molt ràpidament, donant resposta a la creixent demanda de la ciutadania per donar suport a la reutilització tèxtil.

Amb la instal.lació del nou contenidor  l'Ajuntament  vol facilitar la donació de roba i calçat en bon estat. A més, la recollida de roba usada permet crear llocs de treball per a persones en situació d'exclusió social o en risc de vulnerabilitat, ja que la Fundació Formació i Treball s'encarrega de la seva gestió.

El projecte tèxtil que desenvolupa Formació i Treball és una iniciativa de recuperació tèxtil, basada en criteris ètics i en un model d'economia solidària, verda i circular, que permet generar ocupació sostenible. 

El nou contenidor, de color taronja, està identificat amb el logotip de la Fundació Formació i Treball. S'hi pot dipositar tota mena de peces de roba, calçat i complements, així com algunes peces de roba de la llar com ara llençols, tovalloles o mantes.

L'Ajuntament de Vallbona d'Anoia anima la ciutadania a fer ús d'aquest nou servei i a donar la roba i el calçat que ja no necessitin. La reutilització tèxtil és una acció sostenible que permet reduir la quantitat de residus que van a parar a la deixalleria i, alhora, ajuda a persones en situació de vulnerabilitat.

Darrera actualització: 15.02.2024 | 18:52