Vallbona complementa el cost, per arribar al 100 per cent, de les beques de menjador escolar del Consell

Dilluns, 8 de de novembre de 2021 a les 00:00

11 famílies es beneficien d'aquest ajut

L'Ajuntament de Vallbona d'Anoia ha destinat una partida de 3.300 euros per complementar les beques que reben els alumnes des del Consell Comarcal de l'Anoia. Aquestes beques comarcals cobreixen el 70 per cent del cost dels menjadors escolars al llarg del curs, cosa que suposa que les famílies que les rebin n'hagin d'assumir una part.

Amb el suport de l'assistenta social, i amb especial atenció a les famílies amb pocs recursos, l'Ajuntament assumeix aquest cost restant perquè tots aquells que hagin rebut una beca menjador del Consell Comarcal tinguin cobert el total del servei durant tot el curs. En total es beneficiaran d'aquest ajut 11 famílies.

Les beques menjador que atorga el Consell Comarcal de l'Anoia, que sustenta econòmicament el Departament d'Educació, garanteixen cobrir el 50 o el 100 per cent del servei. Per a la concessió es té en compte la situació socioeconòmica de la unitat familiar i, quan s'escau, les situacions particularitzades que pot acreditar la família, amb l'informe específic dels serveis socials.

Darrera actualització: 08.11.2021 | 18:10