Vallbona celebra una participada Setmana de la Gent Gran

Dimecres, 5 d'octubre de 2022 a les 00:00

Vallbona d'Anoia va celebrar del 25 de setembre al 2 d'octubre la 36a edició de la Setmana de la Gent Gran. Després de dos anys d'incertesa, marcada per la pandèmia, la gent tenia ganes de viure de nou una setmana de la Gent Gran i va ser un èxit.

Entre tots els actes programats cal destacar l'exposició "La vida quotidiana a Vallbona d'Anoia en temps de postguerra" a càrrec de Jaume Borràs. La inauguració que coincidia també amb l'inici de la Setmana de la Gent Gran, va omplir de gom a gom la sala per recordar com era el municipi i trobar aquelles persones estimades en les imatges.

La presentació i col·loqui del llibre "Si puede no vaya al medico" amb l'assistència del mateix autor, el Dr. Antonio Sitges-Serra també va aplegar molta gent.

La sortida a Besalú i a Olot, es va programar amb una visita guiada a Besalú, seguida d'un bon dinar i visita a Olot. Va ser una gran sortida cultural que va satisfer a tots els participants

Un dels plats forts i que tanca els actes de la Setmana de la Gent Gran és el Dinar de la Gent Gran ofert per l'Ajuntament de Vallbona d'Anoia i enguany patrocinat per l'empresa Tradebe. Hi van assistir 115 persones i en el decurs del dinar es va fer entrega dels reconeixements a les persones més grans del poble que van assistir al dinar. Seguidament, va tenir lloc l'espectacle "Rumbesia" un molt bon recital de poesia per rumbes, una proposta del Bibliobús Montserrat de la Diputació de Barcelona.

Des del Casal de la Gent Gran de Vallbona d'Anoia i l'Ajuntament celebren l'afluència de públic assistent al llarg de la setmana, en la qual tampoc va faltar la tradicional paella a Cal Saumell que va ser molt participada per socis i no socis, el bingo especial i el teatre amb l'obra "Testimoni de càrrec" representada pel grup Rocaguinarda de Barcelona.

Darrera actualització: 05.10.2022 | 11:36

Imatges