Vallbona celebra, del 21 al 24 de maig, les festes del Roser amb cultura

Dimecres, 12 de de maig de 2021 a les 00:00

Del 21 al 24 de maig Vallbona celebrarà la seva festa en el marc de les Festes del Roser

L'any passat a causa de la pandèmia no es van poder celebrar i enguany l'Ajuntament ha apostat per l'organització d'actes a més petit format o en espais controlats en els quals es podrà garantir totes les mesures de seguretat que demana el moment. En aquest sentit i malgrat ara les mesures s’han flexibilitzat, els actes més tradicionals, el Treure Ball i la Processó del dilluns del Roser, tal com va anunciar l'Ajuntament i la Confraria del Roser, fa un mes, no es realitzaran per evitar situacions d'aglomeració i per prevenció.

Així, malgrat algunes restriccions, l’oferta de la programació d’actes és molt variada i adreçada a tots els públics. Obrirà les festes la inauguració de l'exposició itinerant del Roser, el divendres 21 a les 7 de la tarda a la plaça de l'església.

El dissabte 22 de maig a les 5 de la tarda l'activitat serà pels més petits i la plaça de l'església es celebrarà l'espectacle infantil Mister Arlet. El mateix dia i al mateix lloc, a les 8 del vespre, es podrà gaudir, prèvia reserva del concert amb Cesk Freixas.

Les propostes festives continuaran diumenge a les 6 de la tarda, al passeig del Mirador amb el concert de música clàssica amb Harmonics i a les 8 del vespre a la sala polivalent Jaume Calveras es podrà gaudir de teatre amb el grup Terra Teatre amb l'obra "La Maleta del malalt Imaginari"

Dilluns, començant a posar el punt final a la festa, tindrà lloc l'espectacle d'humor L'home Orquestra amb en Peyu. Serà a dos quarts de nou del vespre al poliesportiu. I, finalment, dimarts dia 25 a dos quarts de 7 hi haurà sessió de cinema organitzat pel Casal amb la pel·lícula "Cuando menos te los eperas"

Tots els actes són gratuïts, però en el cas del concert Cesk Freixas, música clàssica, teatre i l'espectacle del Peyu cal reserva d'entrades (màxim dues per persona) a través de la web que ha creat l'Ajuntament pel control d'aforament d’aquest i altres activitats que a partir d’ara l’Ajuntament pugui organitzar i requereixi control d’entrades. Ho podeu fer a: https://reservaprevia.cat/vallbonadanoia/

En cas de pluja o mal temps a través de les xarxes socials municipals s'indicarà els nous espais.

Darrera actualització: 12.05.2021 | 15:02