S'aproven els plecs tècnics i administratius que han de permetre licitar el projecte d'Urbanització del Polígon del Carol

Dimarts, 28 de març de 2023 a les 21:00

El ple de l'ajuntament del passat 27 de març va aprovar els plecs de prescripcions tècniques i administratives per regir la contractació dels serveis del projecte d'urbanització del polígon industrial del Carol.

Actualment, el polígon industrial al Carol, ubicat a la carretera BV-224, a 500 metres del nucli urbà del municipi, no disposa dels serveis més bàsics pel seu bon funcionament i algunes de les activitats empresarials que s'hi realitzen només disposen de llicències provisionals a causa de la no urbanització. Aquesta situació s'ha allargat des de fa més de 10 anys.

Els pròxims 20 dies quedarà a exposició pública per a possibles reclamacions el plec de clàusules per la contractació i passat aquest període es podrà començar a treballar la futura licitació.

L'ajuntament es congratula d'aquest pas endavant que permetrà avançar cap a la licitació del projecte d'urbanització que permetrà ordenar i oferir els serveis que es mereix el polígon del Carol

Darrera actualització: 28.03.2023 | 21:26