L’Institut de Vallbona finalista al XVII Certamen de lectura en veu alta

Dimarts, 20 de d’abril de 2021 a les 00:00

El passat 18 d’abril es va celebrar el XVII Certamen nacional infantil i juvenil de lectura en veu alta mitjançant un acte virtual que convidava al professorat i l’alumnat participant en aquesta edició. La pandèmia ha provocat un canvi diferenciador respecte els darrers anys fent que tot el procés sigui de forma telemàtica.

El veredicte dels membres del jurat va fer finalistes a nivell comarcal (Comarca de l’Anoia) als lectors de l’Institut Vallbona d’Anoia en dues Categories d’ESO. Cal felicitar, per una banda, el Roc Mestre guanyador i finalista en la categoria Corsaris (1r i 2n d’ESO) i, per l’altra, l’Aitana Martil, la Carla Ramos i la Mariona Robert en la categoria Tropa de Corsaris (3r i 4t d’ESO).

El centre celebra l’entusiasme i la motivació de l’alumnat guanyador d’aquesta primera fase i l'encoratja positivament per a la següent.

El proper mes de maig l’Institut de Vallbona té un nou repte: la final territorial (Catalunya central) amb la lectura de nous fragments de lectures juvenils. Molta sorta a la final!

Darrera actualització: 20.04.2021 | 18:40

Imatges

Carla Ramos, Aitana Martil i Mariona Robert (finalistes Tropa de Corsaris)