L’escola de Vallbona renova 20 ordinadors gràcies a un sorteig i aportacions locals

Dimecres, 23 de de juny de 2021 a les 00:00

La iniciativa de l’escola, l’AFA i l’Ajuntament ha recollit 4.730,64 €, 2.060 provinents d’empreses locals
 

L’escola Josep Masclans de Vallbona d’Anoia ha pogut adquirir 20 ordinadors Chromebook nous gràcies a una campanya engegada per l’escola, l’Associació de Gamílies d’Alumnes (AFA) del centre i l’Ajuntament. En total s’han recollit 4.730,64 euros que, sumant una subvenció de l’Ajuntament, han permès renovar uns ordinadors que ja estaven obsolets i que els alumnes treballin en millors condicions. 

La campanya va constar d’un sorteig d’una panera per Sant Jordi, coincidint amb la Grossa en la que hi van participar els comerços; Cal Saumell, Bar les Brases, Forn de pa Degustació, Supermercat Neus, Carnisseria Corral, Papereria Cal Sec, Ferreteria Cal Jumilla, Supermercat Cal Tiquet, Estètica i Perruqueria Vallbona, Farmàcia Font Puiggròs, Oli el Violinista, Ajuntament de Vallbona d’Anoia.  Totes les famílies dels alumnes van contribuir venent 10 butlletes per participar-hi a un preu de 3 euros cada una.

D’altra banda la iniciativa també va implicar les empreses locals, que van col·laborar posant publicitat a les butlletes del sorteig fent una aportació econòmica, com també donatius directes, que han sumat 2.060 euros com: Talleres Carrique, IAC, Matex Iberica, Papers de Catalunya, Robena Logistica y Desarrollo, Reparaciones y reformes HOGAR Eduardo Soriano, Fermsa, Tradebe i Farguell.

Els alumnes de l’escola Josep Masclans es van involucrar molt en la campanya. Els de cinquè i sisè van redactar les cartes per demanar la col·laboració de les empreses i els de P5 van fer les il·lustracions que van aparèixer a les butlletes del sorteig i els cartells promocionals.

Darrera actualització: 23.06.2021 | 09:51