L’Ajuntament renova l’aposta per l’Escola Municipal d’Idiomes

Dimarts, 29 de novembre de 2022 a les 00:00

• L’Ajuntament tornarà a obrir al gener del 2023 la seva Escola Municipal d’Idiomes.

• Gestionada per l’empresa Punt de Partida, s’ impartiran classes d’anglès per a tots els nivells i edats. 

L’ajuntament de Vallbona col·labora amb l’empresa especialitzada Punt de Partida per a la implantació d’una escola d’idiomes al municipi aquest any 2023. Les classes d’anglès començaran a partir del gener i les inscripcions ja estan obertes al web www.puntdepartida.cat, al correu reserves@puntdepartida.cat o bé via telefònica. 

Des de l’ajuntament es vol fomentar l’aprenentatge d’idiomes en totes les edats i evitar que els interessats/des en aprendre idiomes hagin de marxar del municipi per fer-ho.

Punt de Partida serà qui gestiona l’espai i ofereix els cursos a un preu reduït de 39 euros mensuals 2 classes a la setmana. Els cursos estaran oberts a alumnes des dels 3 anys fins a adults de qualsevol edat i nivell. Els que així ho desitgin podran optar als certificats oficials de Cambridge reconeguts pel Marc Comú Europeu (A1, A2, B1, B2 i C1) examinant-se al propi municipi.

La contractació del professorat i la gestió de les classes anirà a càrrec de Punt de Partida. Els grups es crearan amb un mínim de 5 alumnes que faran dues classes a la setmana. La distribució dels alumnes es farà tenint en compte els horaris triats i els coneixements de cada un d’ells, que Punt de Partida avaluarà amb la corresponent prova de nivell abans de començar les classes.

Darrera actualització: 29.11.2022 | 17:18