L’Ajuntament presenta el Consell d’Infants als alumnes de l’escola Josep Masclans que en podran formar part

Dimecres, 18 de maig de 2022 a les 00:00

A la presentació, els infants de 4t i 5è ja van decidir una activitat de la propera Festa Major

L’alcaldessa de Vallbona d’Anoia Meritxell Baqué i la tècnica de joventut Laura Castillo van visitar dilluns 16 de maig l’escola Josep Masclans del municipi per presentar-hi el Consell d’Infants. Aquest òrgan consultiu té com a objectiu apropar els infants al consistori, cosa que van poder explicar en persona als alumnes de 4t i 5è d’Educació Primària, que seran els qui el proper curs en podran formar part. L’alcaldessa els va explicar que l’Ajuntament vol crear aquest Consell d’Infants per escoltar la veu dels infants del poble i que aquests puguin presentar propostes i activitats a nivell municipal que responguin a les seves necessitats i motivacions.

El Consell d’Infants es constituirà el proper curs 22-23, un cop s’hagi decidit qui seran els consellers i conselleres, que representaran els infants del municipi. S’hi podran presentar els infants que aleshores ja faran els cursos de 5è i 6è, que tindran entre 10 i 12 anys, estiguin o no escolaritzats a Vallbona d’Anoia. Els infants seran consellers dos anys, durant els quals es reuniran mensualment, un dilluns de 16.45 h a 17.45 h, amb la tècnica de joventut de Vallbona. Ella s’encarregarà de conduir i dinamitzar les trobades i seran els infants els qui decidiran quins projectes s’hi treballaran.

Un cop feta l’explicació sobre el Consell d’Infants, l’alcaldessa i la tècnica de joventut van exemplificar com seran aquestes sessions amb una proposta pràctica: amb els infants de 4t i de 5è van decidir conjuntament una de les activitats que es faran a la propera Festa Major del més d’agost.

Els infants i familiars que estiguin interessats en conèixer amb més detall el Consell d’Infants poden posar-se en contacte amb l’Ajuntament al telèfon 679 96 46 65 o al correu electrònic lcastillo@anoiajove.cat.

Darrera actualització: 18.05.2022 | 15:55