L'Ajuntament de Vallbona reforça el seu compromís amb l'Associació DCA Anoia

Diumenge, 3 de març de 2024 a les 00:00

L'alcaldessa de Vallbona, Meritxell Baqué, ha visitat avui les instal·lacions de l'Associació DCA Anoia. L'objectiu de la visita era mostrar el suport de l'Ajuntament a la tasca que realitza l'entitat en favor de les persones amb dany cerebral adquirit (DCA) i les seves famílies.

Durant la visita, l'alcaldessa ha pogut conèixer de primera mà les activitats que duu a terme l'associació, com ara tallers de memòria, de lectura, gimnàs, sessions amb logopedes i psicòpedagogs, entre d'altres. La presidenta de l'Associació DCA Anoia, Carme Piñas, ha explicat la importància de les ajudes i subvencions de les administracions públiques, fundacions i entitats privades per poder mantenir els seus serveis.

L'Ajuntament de Vallbona i l'Associació DCA Anoia ja van col·laborar l'any passat en la realització del calendari municipal. Aquest any, s'ha signat un conveni de col·laboració econòmica per donar suport a la tasca socio-sanitària de l'entitat.

En el marc d'aquesta col·laboració, l'Ajuntament de Vallbona es compromet a: Difondre les activitats de l'associació a través dels seus canals de comunicació, col·laborar en l'organització d'actes i campanyes de sensibilització sobre el DCA i promoure la captació de socis per a l'associació.

L'alcaldessa ha destacat la importància de la col·laboració entre les administracions públiques i les entitats socials per a poder donar resposta a les necessitats de les persones. 

L'Ajuntament de Vallbona considera que la tasca que realitza l'Associació DCA Anoia és de vital importància per a la millora de la qualitat de vida de les persones amb DCA i les seves famílies. Per aquest motiu, l'Ajuntament es compromet a continuar donant suport a l'entitat en el futur.

Darrera actualització: 03.03.2024 | 10:19