L'Ajuntament de Vallbona posa a disposició del departament d'ensenyament de la Generalitat el terreny per a la construcció de la nova zona educativa

Dimarts, 28 de març de 2023 a les 00:00

El projecte inclourà l'ampliació de l'escola Josep Masclans, la secundària obligatòria i un possible cicle de Grau mitjà que complementi la part educativa.

El ple de l'Ajuntament de Vallbona d'Anoia ha aprovat aquest dilluns 27 de març la proposta de posada a disposició del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya per a la construcció del nou centre educatiu.

Ambdues parts han posat emfàsis en la feina feta aquests últims anys per desencallar la nova contrucció .

El terreny, que es posarà a disposició lliure de càrregues, gravàmens, servituds i limitacions al domini, és una terra de conreu de 8.154 m2 a tocar del carrer de les Escoles. Tant el solar com la construcció que es faci al seu damunt, seran propietat del municipi.

Els tràmits per tirar endavant aquest projecte s'han desencallat en aquesta legislatura, quan es van fer els tràmits demanats pel departament d'urbanisme tant a nivell d'abastament d'aigua del pla parcial ,que suposava la connexió amb ATL  i finalment  a finals del 2021, quan el ple de l'Ajuntament va acceptar la cessió anticipada a favor seu dels terrenys  en què s'ha de fer l'ampliació per part dels promotors on s'ha de construir el nou centre educatiu.

Després de més de 16 anys en mòduls prefabricats  tant a l'escola com a l'institut, per fi la zona educativa sembla que aviat serà una realitat.

Darrera actualització: 28.03.2023 | 11:27