L'Ajuntament de Vallbona i l'Institut col·laboren en un taller de graffiti contra el racisme i la xenofòbia

Dimarts, 5 de març de 2024 a les 00:00

L'Ajuntament de Vallbona, en col·laboració amb l'Institut local, ha dut a terme un taller de graffiti destinat a conscienciar i promoure la lluita contra el racisme i la xenofòbia.

El taller, impartit per Versembrant, va constar de tres sessions, va ser una iniciativa innovadora per implicar als joves en la promoció del respecte i la diversitat cultural. Les dues primeres sessions es van dur a terme dins les instal·lacions de l'institut, coincidint amb l'hora del pati, on els participants van tenir l'oportunitat d'aprendre tècniques bàsiques de graffiti i expressar les seves idees sobre la temàtica proposada.

La culminació del taller va tenir lloc en la tercera sessió, en la qual es va pintar un mural al mur del camp de futbol. Aquesta obra d'art urbà no només embelleix l'entorn, sinó que també serveix com a recordatori constant del compromís de la comunitat amb la tolerància i el respecte mutu. A través dels colors i les imatges, els joves artistes han transmès un missatge poderós d'igualtat sota el lema "Una raça, la humana".

L'Ajuntament de Vallbona vol agrair la participació dels estudiants de l'Institut i l'esforç coordinat del personal docent i organitzatiu. Aquest tipus d'iniciatives demostra el compromís continu de la nostra comunitat en la construcció d'un entorn més igualitari i respectuós per a tothom.

Darrera actualització: 05.03.2024 | 17:06