L'Ajuntament de Vallbona felicita a Maria Borràs Borràs i Sílvia Campillos Teixidó per haver obtingut matrícula d'honor en el batxillerat

Dimarts, 5 de juny de 2018 a les 00:00

El passat dijous, l'alcaldessa de Vallbona, Maribel Ferrer, va rebre a l'Ajuntament Maria Borràs Borràs i Sílvia Campillos Teixidó, dues vallbonenques que han obtingut matrícula d'honor de batxillerat, això vol dir que han obtingut una nota igual o superior a 9.

Els equips docents de segon curs de batxillerat del Molí Vell de Capellades, centre on han realitzat el curs, han estat els encarregats de decidir els alumnes a qui es concedeix la matrícula d'honor, subjecta a un criteri prèviament acordat i establert en el projecte educatiu de cada centre.

Aquesta distinció pretén "reconèixer l'esforç" d'aquells alumnes que han obtingut qualificacions excel·lents, vinculant el reconeixement a una "valoració global" més que a cadascuna de les matèries. A més, l'obtenció de la menció de "matrícula d'honor", suposa l'exempció total del pagament de les taxes per matrícula a la universitat.

Prèviament al seu pas per l'Institut Molí Vell de Capellades, les alumnes havien estudiat a l'Institut Vallbona d'Anoia i l'escola Josep Masclans. La directora de l'Institut Vallbona, Pilar Rodríguez, destaca la seva dedicació, esforç, compromís i excel·lent actitud.

L'Ajuntament fa arribar la més sincera felicitació a la Maria i a la Sílvia per l'esforç i dedicació però també als centres educatius i a les famílies.

Darrera actualització: 18.01.2019 | 12:50

Imatges