L’Ajuntament de Vallbona contracta a una persona pel servei de neteja a través d’un pla d’ocupació

Dilluns, 20 de març de 2023 a les 00:00

L'Ajuntament de Vallbona d’Anoia ha contractat a una persona mitjançant un pla d’ocupació per a treballar en la neteja dels diferents equipaments municipals. La contractació és per un període de deu mesos en horari de jornada completa i ha estat a través de la borsa de treball del mateix Ajuntament.

El pla d'ocupació respon a una iniciativa del Govern municipal, que va presentar les corresponents sol·licituds a la Diputació de Barcelona amb l'objectiu de millorar l'ocupabilitat de les persones en situació més vulnerable i al mateix temps, que les tasques a desenvolupar revertissin a la societat.

La dotació econòmica del pla és exactament de 20.540 euros, una quantitat que contempla la contractació d’aquesta persona i la part que sobra destinar-la al reforç de la neteja durant l’estiu per la neteja de la piscina.

L’alcaldessa del municipi, Meritxell Baqué, ha dit que “amb aquesta nova incorporació ja comptem amb un equip de neteja format per tres persones, necessari per a la neteja de tots els espais públics com l’escola, la llar d’infants, el CAP, el poliesportiu...”

Darrera actualització: 20.03.2023 | 17:41