L’Ajuntament contracta una educadora per a la llar d’infants dins del Programa de Garantia Juvenil

Dimecres, 13 de d’octubre de 2021 a les 00:00

El contracte, a jornada complerta i en règim de pràctiques, serà per un període de sis mesos

L’Ajuntament de Vallbona d’Anoia ha contractat una educadora en pràctiques per a la llar d’infants municipal dins del Programa de Garantia Juvenil, una iniciativa de la Unió Europea per reduir l’atur entre el jovent, impulsada a través del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya. El contracte, a jornada complerta, tindrà una durada de sis mesos, des del 30 de setembre fins a final de març.

L’educadora, que és del mateix municipi, farà de reforç a les tasques de l’equip educatiu per donar una bona atenció als nens i nenes de la llar d’infants El Fangueig. El Programa de Garantia Juvenil està adreçat al jovent d’entre 16 i 30 anys, empadronat a qualsevol municipi de Catalunya, i té com a objectiu oferir una oportunitat als i les joves per inserir-se al mercat laboral. 

Els requisits per formar part d’aquesta iniciativa són: estar inscrit o inscrita com a beneficiari del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya i com a demandant d’ocupació al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya; tenir un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o un altre títol oficialment reconegut o un certificat de professionalitat; complir els requisits de la modalitat de contracte de treball en pràctiques, i no haver participat en les convocatòries del 2019 i del 2020.

Darrera actualització: 13.10.2021 | 09:37