La llar i l'escola es posen a punt per a l'inici del curs escolar

Dimecres, 1 de de setembre de 2021 a les 00:00

Aquest mes d'agost, aprofitant el descans escolar, s'han executat diferents obres a la llar d'infants el Fangueig i a l'escola Josep Masclans.

A la llar, s'ha dotat d'una cuina office pel personal del centre equipada amb els estris bàsics pel seu funcionament. També s'ha canviat la porta d'entrada massiva de pi encadellat per una millor seguretat. Pel que fa a l'escola, s'ha arranjat els lavabos de la planta de dalt.
A més també s'han dut a terme altres tasques de manteniment als dos centres com repintat d'aules, façanes, biblioteca i gimàs de l'escola i també alguna part de la llar d'infants.

Totes les obres han estat possible gràcies a la mobilització de romanent aprovada en els pressupostos del 2021 a excepció del lavabos de l'escola que han estat pagades pel departament d'Ensenyament de la Generalitat, després d'haver demanat a la delegació de la Catalunya Central que fessin aquesta inversió per deixar-los en bones condicions, tal com es va fer fa 2 anys amb els serveis de la planta de baix.

Darrera actualització: 01.09.2021 | 19:55