Èxit a la primera trobada de corresponsals juvenils del Projecte Altaveus a Vallbona d'Anoia

Dimarts, 6 de febrer de 2024 a les 00:00

Aquest gener, la regidoria de joventut de Vallbona d'Anoia ha inaugurat la primera trobada entre els joves que s'han unit com a corresponsals al projecte ALTAVEUS. Un total de 13 joves de diferents edats, tant del municipi com de municipis propers, participen a la iniciativa.

El projecte ALTAVEUS té com a principal objectiu fomentar la difusió d'informació d'interès juvenil a través dels joves de l'Institut. Així mateix, busca crear i potenciar espais de participació i diàleg entre la joventut, promoure un ambient propici per al debat i establir una avaluació contínua de les accions que es duen a terme en l'àmbit juvenil del territori.

Amb l'objectiu de promoure la participació activa, ALTAVEUS permet als joves ser corresponsals de la informació, establint espais de diàleg tant amb els seus companys i companyes com amb altres joves integrants del projecte.

La regidoria de joventut de Vallbona d'Anoia agraeix a tots els participants  la seva dedicació i entusiasme en aquesta iniciativa i anima a tots els joves interessats a unir-se a ALTAVEUS i a ser part activa. La primera trobada ha estat un èxit amb una molt participació i compromís.

Darrera actualització: 06.02.2024 | 09:23