Es convoca una reunió oberta per buscar participants a la colla gegantera de Vallbona d’Anoia

Dimecres, 12 de juliol de 2023 a les 00:00

La primera actuació seria durant la Festa Major quan els nous gegants, la Carol i el Soldó faran el seu ‘bateig’ ballant per primera vegada a la plaça durant les festes

L’Ajuntament de Vallbona d’Anoia convoca a tothom qui estigui interessat a una reunió informativa per formar part de la colla Gegantera de Vallbona d’Anoia i  preparar el ‘bateig’ dels gegants durant la Festa Major, amb l’objectiu també de moure o reviure la colla gegantera del municipi. La trobada tindrà lloc aquest diumenge, 16 de juliol a les 8h del vespre a l’Ajuntament.

La proposta inicial seria organitzar el ‘bateig’ el dia 27 d’agost, el cap de setmana de la festa. Durant l’acte, a la plaça, els nous gegants farien la primera ballada i els vells, l’última. 

El bateig dels nous gegants arriba després de la presentació dels nous gegants, la pagesa Carol i el bandoler Soldó, que es va fer durant les Festes del Roser. Els van acompanyar els gegants vells, Roser i Bartomeu, que a partir d'ara es quedaran a l'església de la parròquia de Vallbona.

Darrera actualització: 12.07.2023 | 16:01