Els nens i nenes de Vallbona poden anar a recollir la seva carta als Reis Mags als comerços del poble

Dimarts, 15 de de desembre de 2020 a les 00:00

L'Ajuntament de Vallbona d'Anoia ha ideat un nou model de lliurament de carta als reis Mags d’Orient perquè els nens i nenes puguin fer arribar els seus desitjos a Ses Majestats. L’objectiu de la iniciativa és mantenir les tradicions a la vegada que es promociona el comerç local.

Així, l’Ajuntament ha enviat una carta a tots els nens i nenes empadronats al municipi (de 0 a 12 anys) on se’ls indica una relació de comerços on poden anar a buscar la seva carta dels Reis i un petit obsequi.

Una vegada escrita, la carta, la podran lliurar el dia 2 gener al patge Faruk, com sempre a la plaça, però aquesta vegada amb totes les mesures de seguretat i prevenció que demana el moment.

La iniciativa compleix dos objectius; per una banda, que els nens i nenes del poble no es quedin sense la il·lusió d’escriure i fer arribar les seves cartes als Reis Mags, i per altra banda, incentivar la compra i les relacions amb el comerç de proximitat.

Segons, l’equip de govern “amb aquesta iniciativa volem sumar una acció més de suport al nostre comerç i alhora que contribuïm en el manteniment de la il·lusió dels nostres petits i petites”.
 

Darrera actualització: 15.12.2020 | 16:55