Els instituts de secundària contra la violència de gènere

Dilluns, 15 de de novembre de 2021 a les 00:00

La setmana passada diferents instituts públics de secundària de la comarca de l’Anoia s’han sumat a les iniciatives reivindicatives contra la violència de gènere i condemnant els actes contra una menor de 16 anys, la matinada de diumenge a dilluns, 1 de novembre. En tots aquests centres s’ha realitzat una concentració d’alumnat i professorat.

Aquests centres han estat l’Institut de Masquefa, l’Institut de Vallbona d’Anoia, l’Institut Alexandre de Riquer de Calaf, l’Institut Montbui de Santa Margarida de Montbui, l’Institut Molí de la Vila de Capellades, l’Institut Pla de les Moreres de Vilanova del Camí, i de la localitat d’Igualada, els instituts Milà i Fontanals, Pere Vives, Badia i Margarit, Joan Mercader.

En aquestes concentracions de la comunitat educativa s’han pogut fer manifestacions a través de lectures, frases, dibuixos tant per part de l’alumnat com del professorat, alguns centres han elaborat pancartes per fer més visible el missatge, i en comú, s’ha realitzat un minut de silenci molt emotiu, que permet prendre consciència de la gravetat de tots aquests actes i de com n’està de consternada la societat més propera. S’ha volgut deixar palesa la mostra de rebuig amb un crit unànim de prou violència masclista.

 

Darrera actualització: 15.11.2021 | 09:32