Els infants de Vallbona saluden des de casa els reis d’Orient

Dimarts, 12 de de gener de 2021 a les 09:00

Tot i que diferent, aquestes festes s'ha fet el possible per mantenir la il·lusió de tothom i els Reis de Vallbona tenien clar que no volien deixar de saludar tots els infants del municipi.
 

La situació sanitària va fer descartar a la comissió organitzadora dels Reis i l'Ajuntament la celebració de la tradicional Cavalcada per evitar el contacte social i aglomeracions així es va pensar a allargar la cavalcada i que aquesta passés pel màxim de carrers possibles perquè els nens i nenes de Vallbona els poguessin saludar des del mateix domicili.

Melcior, Gaspar i Baltasar i la comitiva reial es van repartir en 4 recorreguts per què tots els nens i nenes de Vallbona els poguessin saludar des de les finestres i balcons i donar-los així, la benvinguda des de casa. Les patgesses i patges al seu pas per les cases deixaven a l'entrada els paquets, els regals que els infants havien demanat.

La comitiva reial igual que l'any passat estava formada per patges i patgesses i seguint el moviment antiracista #Blackface, anaven pintats de fantasia eliminant el maquillatge teatral emprat per representar una persona negra. A més per primera vegada a Vallbona el rei Baltasar va ser un home negra, #Baltasardeveritat, símbol de la diversitat de la població.

Darrera actualització: 12.01.2021 | 09:30