Els camins de Vallbona d’Anoia compten amb noves senyalitzacions informatives

Dijous, 13 d'octubre de 2022 a les 00:00

La Diputació de Barcelona hi ha instal·lat banderoles, senyals de situació i panells informatius

Els camins de Vallbona d’Anoia que pugen a les antenes i els camins de la xarxa de camins de l’Anoia, que connecten el municipi amb Castellolí, Capellades, la Pobla de Claramunt i Piera (per ca n’Aguilera), compten amb senyalitzacions noves que ha instal·lat la Diputació de Barcelona. Les senyals que es poden trobar als camins són de tres tipus: banderoles als encreuaments que indiquen el nom del municipi en què es troben, el nom dels camins i els nodes més rellevants i la distància en cada sentit del camí, senyals de situació i panells informatius.

L’Ajuntament de Vallbona d’Anoia valora molt positivament aquest projecte perquè, a banda del valor informatiu del projecte i del fet que ajuda a vertebrar el territori i la comarca, permetrà atraure el turisme actiu, de muntanya i de descoberta de l'entorn i el territori, en sintonia amb el projecte turístic de les visites guiades, i la gymkana digital turística.

La senyalització de camins de Vallbona seguirà amb les rutes de les barraques de Vallbona, que serviran també per facilitar que els caminants puguin accedir i coneguin aquests elements del patrimoni vallbonenc.

Darrera actualització: 13.10.2022 | 18:00