El Jovent de Vallbona celebra una nova Setmana de la Joventut

Dimarts, 18 de juliol de 2023 a les 00:00

Vallbona d'Anoia viurà, del 24 al 29 de juliol una nova edició de la Setmana de la Joventut, organitzada per l'Associació Jovent de Vallbona amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vallbona d'Anoia. Dins de la programació s'inclouen diverses propostes, tallers, concerts, jocs, esports,... 

La setmana començarà dilluns 24 amb cinema a les 10h de la nit en el qual no hi faltaran les crispetes. El dimarts a la tarda, a les 6h, es podrà gaudir de tallers i pallassos i a les 10h de la nit, havaneres amb el grup “Vela major”. Dimecres continuarà la programació amb les Olimpiades a les 6h de la tarda seguit de Tapes a la plaça amenitzat pels Dj’s Locals i a les 10.30 tindrà lloc la Nit de poker. Dijous a la tarda a les 6h tindrem inflables i ping pong i a la nit, a les 10h, no hi faltarà el tradicional bingo. L'activitat continuarà divendres nit, a partir de les 10.30h amb Festa de la Cervesa que comptarà amb els grups The Panxanguers, Brack i Dj Whopper. I dissabte darrer dia de la Setmana, a les 10h de la nit 56è Festival de l’Anoia. 

La majoria d'actes es duran a terme a la plaça de l'església a excepció del Torneig de Ping Pong  que es farà a la sala polivalent Jaume Calveras. Podeu consultar horaris i més detall a les xarxes de Jovent de Vallbona.

Darrera actualització: 18.07.2023 | 09:50