El Consell d’Infants de Vallbona comença a caminar

Dimarts, 29 de novembre de 2022 a les 00:00

El passat dilluns dia 21 de novembre,  la sala Jaume Calveras va acollir l’acte de constitució del Consell d’Infants de Vallbona d’Anoia, un nou espai de participació, on els nens i les nenes poden exercir els seus drets civils com a ciutadans, en els temes que estan relacionats directament amb ells.

Hi van assistir, a més dels nens i nenes de 10 i 11 anys de Vallbona d’Anoia, les seves famílies, representants de l'escola Josep Masclans i regidors del consistori Vallbonenc

L’acte es va iniciar amb la participació de l’alcaldessa, Meritxell Baqué qui va remarcar la importància de donar veu als infants i obrir les portes de les institucions  a tots els ciutadans com una nova manera de participació ciutadana. Seguidament la tècnica de joventut va recordar els objectius, funcions i valors del Consell d’Infants i es va donar pas al lliurament dels diplomes que van reconèixer als 5 consellers escollits com a representants del consell d’infants i a tots els infants com a membres participants.

Va finalitzar l’acte un berenar que van compartir els infants, les seves famílies i els representats de l’escola i ajuntament.

 

Darrera actualització: 29.11.2022 | 09:12

Imatges