El Casal no para aquest mes de juny

Dijous, 7 de juny de 2018 a les 00:00

El Casal d'Avis de Vallbona d'Anoia ha programat un seguit d'activitats per aquest mes de juny que ofereix als seus usuaris la possibilitat de gaudir d'activitats que tenen com a objectiu fomentar la convivència i la participació en la comunitat.

Durant tot l'any i amb caràcter mensual el Casal programa un seguit d'activitats culturals, formatives i lúdiques pels socis i no socis del centre.

Així, la programació d'aquest mes de juny comença demà dissabte dia 2 de juny amb una sortida a la sala petita del Teatre Nacional a veure l'obra de teatre "la importància de ser Frank" d'Oscar Wilde

Dissabte dia 9 de juny a les 19.30h tindrà lloc una nova sessió de Bingo una activitat habitual al Casal

Diumenge 17 de juny tindrà lloc una nova sessió de cinema A LA Sala Jaume Calveras. Es projectarà la pel.licula "Testigo de Cargo"

La visita cultural d'aquest mes serà el dissabte 30 de juny. Serà una sortida a la Vall D'Ora al Solsonès per gaudir de la natura i la cultura en família. És una excursió oberta a la participació de tota la família en la que es visitarà l'EcoMuseu de la Vall d'Ora. Les inscripcions cal fer-les al Casal.

El Casal vol recordar que tots els actes estan oberts a tothom. A partir del mes de juny, els dimarts el Casal estarà tancat fins a l'octubre.

Darrera actualització: 18.01.2019 | 12:50

Imatges