El Casal de la Gent Gran de Vallbona fa una crida per trobar fotos antigues de Vallbona

Dimarts, 4 de juliol de 2023 a les 00:00

El Casal de la Gent Gran de Vallbona amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vallbona d'Anoia té la intenció de preparar una exposició fotogràfica que expliqui com era el poble durant el segle XX.

La proposta s'emmarca en la Setmana de la Gent Gran que tindrà lloc a finals de setembre. La mostra exposaria un recull de fotos que mostres el pas dels anys a Vallbona en el sentit més ampli, des de la transformació del comerç i empreses, a la urbanització, serveis, festes, imatges de la vida diària, ... A més, és previst escollir les 12 millors fotografies per formar part del calendari anual que cada any edita l’Ajuntament i es repartit a totes les cases.

És per aquest motiu que es demana la col·laboració veïnal per tal que, els qui ho desitgin, aportin fotografies. Tothom interessat a col·laborar pot portar les seves fotografies, abans del 10 de setembre, a l’Ajuntament de Vallbona d’Anoia, al Casal de la Gent Gran o entregar-les també a Xavier Tarafa i  Jaume Borràs qui custodiaran les imatges.

Darrera actualització: 04.07.2023 | 18:12