Comunicat davant els fets ocorreguts dissabte en el servei de recollida porta a porta

Dilluns, 9 de de maig de 2022 a les 21:00

A causa d'un accident laboral la nit de divendres, el servei de recollida d'escombraries no es va poder realitzar amb normalitat. Degut a això, es va fer un servei extraordinari d'urgència dissabte a la tarda per recollir els residus de divendres i les de dissabte.
L'empresa concessionària va fer un buidatge massiu de tots els residus, abocant-ho tot a la caixa del camió de recollida i no va poder activar a temps el pla de contingència per aquests casos. Aquests residus van ser transportats a la planta de triatge, on se separen el màxim possible tot i que, per descomptat, la barreja de residus n'impedeix la separació correcta. Per aquest fet, avui hem demanat explicacions a l'empresa i exigit que compleixin amb el contracte signat, de recollida selectiva i separada dels residus, donant sentit a l'esforç que fa la ciutadania.
Així mateix, també hem exigit que l'empresa compleixi amb el pla de contingència en casos d'alteració del servei, també explícit en el contracte. Des de l'empresa se'ns ha assegurat que un servei com el del dissabte no es tornarà a repetir en aquelles condicions.
Des de l'ajuntament continuarem fent els controls necessaris perquè es compleixi el signat i millorar el sistema de comunicació de qualsevol incidència.
Demanem disculpes a la població pels errors del servei de divendres i dissabte.
Gràcies pel vostre esforç. Seguim.

Darrera actualització: 09.05.2022 | 21:01