Vallbona renova el conveni amb la Xarxa TET Anoia Sud

Dimarts, 7 de de desembre de 2021 a les 00:00

La Xarxa TET-Anoia Sud fa balanç del treball fet al llarg dels darrers anys

Dimecres 1 de desembre el municipi dels Hostalets de Pierola va acollir la trobada de la Xarxa TET-Anoia Sud. L’alcaldessa, Meritxell Baqué, hi va assistir com un dels vuit municipis que integren la xarxa;  La Pobla de Claramunt, Els Hostalets de Pierola, Capellades, Vallbona d’Anoia, Cabrera d’Anoia, Piera, Masquefa i La Torre de Claramunt.

A la sessió es va signar els convenis reguladors de  la continuïtat de la Xarxa TET Anoia-Sud i del PFI-PTT  i van fer balanç de l’activitat duta a terme al llarg dels darrers anys a través d’aquests projectes.

En concret, es va signar l’addenda del Conveni Marc de la Xarxa, amb una durada fins desembre de l’any 2024; i el Conveni  de col·laboració entre els ajuntaments de l’Anoia Sud relatiu a la col·laboració de programes de Formació i Inserció en la modalitat de Pla de Transició al Treball (PFI-PTT).

La Xarxa TET- Anoia Sud s’articula a través d’un conveni marc intermunicipal creat l’any 2008 entre els vuit municipis de l’Anoia Sud amb la voluntat de donar resposta al procés de canvis demogràfics, socials i econòmics de territori amb les noves necessitats educatives, formatives i laborals, especialment de la població juvenil del territori. Aquest conveni te una durada renovable i es prorroga a través de la signatura de l’addenda que els vuit alcaldes dels ajuntaments esmentats signen conjuntament cada quatre anys.

Darrera actualització: 07.12.2021 | 15:08