La piscina de Vallbona d'Anoia obre temporada el pròxim 23 de juny amb noves millores i la novetat del Bibliospiscina

Dilluns, 18 de juny de 2018 a les 00:00

Per la primera jornada l'entrada serà gratuïta

La piscina municipal de Vallbona d'Anoia comença la temporada d'estiu i les instal·lacions de bany estaran obertes al públic del 23 de juny fins a l'11 de setembre, en horari ininterromput des de les 11 del matí fins a les 7.30 de la tarda.

Enguany, la piscina municipal obre portes amb algunes millores com la instal·lació de dues escales més a la piscina gran, s'ha impermeabilitzat la petita, s'ha marcat les fondàries, s'han posat nous elements de seguretat pels treballadors, millores en la sala de màquines, s'han reforçat els controls de la qualitat de l'aigua,... entre altres. A més, també s'ha realitzat la instal·lació per disposar de fil musical.

Una altra novetat d'enguany és el Bibliopiscina, un servei de lectura que ofereix el Bibliobús Montserrat, en col·laboració amb l'ajuntament, per fer més amena l'estada a la piscina i alhora donar a conèixer l'equipament entre aquells que no l'utilitzen. Aquest servei funcionarà d'acord amb l'horari de la piscina i s'hi trobarà una selecció de materials que formen part del fons del Bibliobús i que es deixen a la piscina. Bàsicament seran revistes, llibres, novel·les per a adults, còmics i una selecció de llibres infantils. La intenció és que es renovin de forma periòdica perquè sempre es trobin coses noves i atractives.

També es preveuen més propostes com seguir amb les nits a la piscina que va començar l'any passat i amb molt d'èxit i una jornada d'inflables el dia 1 de juliol, a més dels cursets de natació que s'ofereixen cada any.

L'entrada senzilla per un dia al recinte costarà 4,50 euros feiners i 5 euros festius, els menors de 4 anys és gratuïta i el tiquet pels de 5 a 17 anys serà de 3 euros feiners i 4,50 euros festius. A més, hi ha els diversos tipus d'abonaments de temporada individual o familiar. Es poden consultar a la web de l'ajuntament o demanar informació al mateix ajuntament.

El primer dia serà el dissabte 23 de juny i aquesta jornada serà d'entrada gratuïta.

AVÍS:

Degut a l'entrada en vigor de la nova llei de protecció de dades, s'han eliminat totes les dades dels usuaris d'anys anteriors. En conseqüent, qui vulgui fer l'abonament de la piscina ho pot fer presencialment o enviant foto, DNI i justificant de pagament al correu: castanosa@diba.cat

Darrera actualització: 18.01.2019 | 12:50

Imatges