L’escola d’espectadors de l’INS Vallbona va a veure “Europa Bull” al TNC

Dijous, 19 de desembre de 2019 a les 00:00

El diumenge 15 de desembre un grup de trenta persones entre alumnes, professors, pares i mares de l’Institut Vallbona d’Anoia vam anar al Teatre Nacional de Catalunya a veure Europa Bull. Aquesta activitat forma part de l’Escola d’Espectadors que organitza l’Institut amb l’objectiu de promoure l’accés al teatre per part dels joves i les seves famílies i va de la mà del programa Llegir el teatre, del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura i el Teatre Nacional de Catalunya (TNC).

El projecte està pensat per llegir l’obra, assistir a la representació que aquest curs serà de quatre obres de teatre i compartir les diferents visions entre els participants.

Europa Bull és una obra dirigida per Jordi Oriol que de manera àgil i divertida aborda diferents temes d’actualitat, centrant-se sobretot en la desconfiança de les persones vers les institucions europees per la seva burocràcia i la seva poca efectivitat. De l’espectacle en podem destacar, la música i la versatilitat dels actors que parlaven diferents llengües, dominaven el cant i la dansa i un text ple de referències històriques creuades entre els fonaments d’Europa amb l’actualitat.

De tornada, aprofitant l’estona del viatge en autobús, va ser interessant compartir entre tots les sensacions que ens havia despertat l’obra. Agraïm als ajuntaments de Vallbona d’Anoia, de la Pobla de Claramunt i de Cabrera d’Anoia que patrocinen el viatge.

La propera sortida serà el 2 de febrer, a les 12:30h, per anar a veure La rambla de les floristes, un clàssic de Josep Maria de Sagarra al Teatre Kursaal de Manresa. L’activitat és oberta a totes les famílies de l’Institut i les persones interessades poden inscriure’s escrivint un correu electrònic a eevallbona@insvallbona.cat

Darrera actualització: 19.12.2019 | 09:51