En marxa les obres perquè Vallbona d’Anoia disposi de fibra òptica

Dimecres, 5 de desembre de 2018 a les 00:00

Aquesta setmana han començat les obres de revisió de canalitzacions i col·locació de cablejat perquè els veïns i veïnes de Vallbona d'Anoia disposin d'accés al servei de connexió a internet per fibra òptica. Així, es preveu que a finals d'aquest mes de desembre acabi el desplegament del cablejat i durant el primer trimestre de l'any que estigui disponible el servei.

Aquesta infraestructura permetrà fer un salt qualitatiu molt important als serveis de connexió a internet als usuaris de Vallbona. Ha estat un procés llarg, després de temps d'espera i consultes a diverses companyies com Movistar, i d'altres, l'empresa anoienca Iguana ha estat qui ha apostat per invertir el seu capital i recursos al municipi de Vallbona d'Anoia, entre altres.

Fa més d'un any l'Ajuntament de Vallbona d'Anoia juntament amb la companyia Iguana van demanar finançament per aconseguir un servei de connexió a internet de qualitat. Gràcies als fons FEDER (Fons Europeu de Desenvolupament Regional) de la Unió Europea ara serà una realitat.

El nou servei d'accés a internet és un servei privat que fixa les seves pròpies tarifes i els usuaris poden contractar-les lliurement o no.

Està previst que pròximament es presenti el projecte al poble mitjançant una xerrada perquè els veïns i veïnes puguin resoldre dubtes i conèixer de primera mà les característiques del servei.

Darrera actualització: 18.01.2019 | 12:51

Imatges

fibra2