Comencen les obres d'arranjament del camí de Ca la Fou.

Dimarts, 13 d'octubre de 2020 a les 00:00

Avui dimarts 13 d'octubre comencen les obres al camí d'accés a Ca La fou amb l'objectiu de fer-lo més segur, accessible i transitable.

El nucli de Ca la Fou es troba ubicat al municipi de Cabrera d'Anoia si bé per accedir-hi s'utilitza el camí des del municipi de Vallbona. És just fins on arriba el camí dins el terme de Vallbona, abans de travessar el riu Anoia, on es duran a terme les obres. 

L'actuació consistirà a esplanar i compactar el ferm actual, corregir els pendents on apareixen els reguerots, anivellar i compactar i finalment passar una capa de reg d'imprimició i pavimentar amb betum asfàltic calent. El cost de l'actuació són 48.000 € finançats per la Diputació de Barcelona

Aquest projecte dóna continuïtat a una petició engegada per l'anterior govern, que si bé l'actual consistori no la duria a terme en aquestes condicions, i prioritzarien la preservació del medi, la integració al nucli i la inclusió de zona de vianants i carril bici, creu que resolt el problema de comunicació a aquest disseminat de Ca La Fou.

Darrera actualització: 13.10.2020 | 13:07