Butlletí digital


Vols rebre informació puntual? - Subscriu-te!

Esperem que sigui del teu interès, i si no, donar-se de baixa és més senzill que donar-se d'alta.

  • Per donar-te d'alta, deixa'ns el teu correu-e i prem Alta, rebràs a l'instant un missatge per tal que autoritzis l'activació amb un clic

  • Per modificar les seccions de les quals reps informació, indicans el teu correu-e de subscripció, selecciona les seccions sobre les quals vols rebre informació i prem Modificar, rebràs a l'instant un missatge per tal que autoritzis la modificació amb un clic.

  • Per donar-te de baixa, deixa el teu correu-e de subscripció i prem Baixa.

 

Agenda
Noticies
Avís sobre la protecció de dades personals

L'enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l'usuari, implicarà l'acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que podeu trobar al peu d'aquesta plana de Ajuntament de Vallbona d'Anoia.

Ajuntament de Vallbona d'Anoia utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.