Salutació de l'Alcalde

Benvinguts a vallbonadanoia.cat

Les noves tecnologies són ja una realitat entre nosaltres. Les vies convencionals d'informació, com premsa escrita, ràdio i televisió, comparteixen la comunicació amb la xarxa telemàtica a través de tablets, mòbils i multitud de vies, molt útils en qualsevol context per obtenir informació a l'instant.

És en aquest espai en que, en nom propi i de l'Ajuntament, us dono la benvinguda a la web municipal de Vallbona d'Anoia.
Tenir una web activa sumada amb totes les altres eines com les xarxes socials, serveix per poder estar informats de totes les activitats i successos, actes, obres, millores, tallers, xerrades..., totes elles d'interès comú a Vallbona.

La finalitat és que sigui una web activa, còmode, dinàmica, accessible i oberta a tothom, on trobar-hi tot tipus d'informació sobre el municipi, i poder realitzar diferents gestions dins l'àmbit administratiu i de manera directa.

Espero que aquesta eina que ara us fem a mans sigui del vostre interès i utilitat i, que amb els vostres comentaris i suggeriments, ens ajudeu a millorar-la.

Us convido, doncs, a conèixer Vallbona d'Anoia a la xarxa, mitjançant la web.
 

L'alcaldessa de Vallbona d'Anoia,

Maribel Ferrer Bosch

Darrera actualització: 03.04.2019 | 12:52
Darrera actualització: 03.04.2019 | 12:52