Vallbona signa un nou conveni amb l’ADF per a la vigilància forestal i la prevenció i extinció d’incendis

Dilluns, 2 de març de 2020 a les 00:00

Cedeix a l’entitat un espai municipal i li atorga una subvenció de 1.500 euros

L’Ajuntament de Vallbona d’Anoia ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Defensa Forestal (ADF) de Vallbona d’Anoia segons el qual l’entitat s’encarregarà del servei municipal de vigilància forestal, prevenció i extinció d’incendis als boscos i zones forestals del terme de Vallbona d’Anoia.

El consistori atorgarà a l’ADF de Vallbona d’Anoia una subvenció econòmica de 1.500 euros per sufragar les despeses pròpies del funcionament de l’Agrupació durant l’any 2020. També es compromet a proporcionar una ubicació per als vehicles, materials i equipaments de l’ADF de Vallbona d’Anoia. Cedeix a l’entitat l’ús d’una part aproximada de 100 m2 de l’espai del que era el garatge de Cal Pitxeró per guardar vehicles, materials i equipaments.

L’ADF de Vallbona d’Anoia és una entitat independent i sense ànim de lucre, amb personalitat jurídica pròpia que té com a principal finalitat social la col·laboració voluntària i desinteressada en tasques de protecció dels boscos i prevenció i extinció dels incendis forestals de Vallbona d’Anoia.
Així, l’ADF i l’Ajuntament vetllen per la prestació de serveis i recursos que garanteixin la seguretat de les persones i les coses en  situacions d’emergència (com nevades, inundacions o ventades) i de seguretat en actes.

Darrera actualització: 02.03.2020 | 21:37