Vallbona signa un conveni amb la Fundació Formació i Treball per instal·lar un nou contenidor de recollida de roba usada

Dijous, 19 de novembre de 2020 a les 18:00

L’Ajuntament de Vallbona  i  Fundació Formació i Treball, han signat un conveni que ha permès instal·lar 1 nou contenidor de recollida de roba usada al municipi. 

El nou contenidor, de color taronja, està ubicat al carrer del Trull  i l’objectiu és fomentar les donacions de roba i facilitar la recollida. Es pot deixar tota mena de peces de roba, calçat i complements i també algunes peces de roba de la llar.

Al conjunt de Catalunya, es recullen 13.376 tones de roba a l’any, un 3% del total dels residus. Així, la instal·lació d’aquest contenidor també pretén col·laborar en la prevenció de residus facilitant la correcte recollida selectiva de roba i calçat. 

El projecte tèxtil que desenvolupa Formació i Treball és una iniciativa de recuperació tèxtil, basada en criteris ètics i en un model d’economia solidària i circular, que permet generar ocupació sostenible en el temps per a les persones en situació d’exclusió social o en risc de vulnerabilitat. Gràcies a les donacions de roba que ja no es fa servir, des de la Fundació Formació i Treball es dona assistència a més de 4.000 famílies a través de programes d’entrega social. 

Darrera actualització: 19.11.2020 | 18:21