Vallbona se suma aquest diumenge a la campanya “Mulla't per l'esclerosi múltiple”

Dilluns, 8 de juliol de 2019 a les 00:00

La piscina municipal de Vallbona serà una de les més de 600 piscines catalanes que participaran en el Mulla't per l'Esclerosi Múltiple, la campanya que des del 1994 promou Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i que convida a tothom a llençar-se a l’aigua de la piscina més propera per col·laborar en la lluita contra l’esclerosi múltiple.

L’Ajuntament de Vallbona s’adhereix en aquesta iniciativa i el diumenge 14 de juliol tots els banyistes podran col·laborar en la campanya contribuint amb la compra de l’entrada de la piscina que l’Ajuntament destinarà a la FEM, les de tot el cap de setmana tan dissabte com diumenge,  i amb el material de marxandatge com ara samarretes, tovalloles, entre altres en una parada a la mateixa piscina.

A la 1 h del migdia és previst l'acte més simbòlic de l'activitat, un salt multitudinari a l'aigua per mullar-se per l'esclerosi Múltiple.

L’esclerosi múltiple (EM) és una malaltia crònica i de moment sense cura del sistema nerviós central. És una de les malalties neurològiques més comuns entre les persones joves d’entre 20 i 40 anys i la segona causa de discapacitat en els països desenvolupats. L’objectiu de la Fundació Escolerosi Múltiple (FEM) és treballar per donar suport a tots els malalts en la vessant d’assistència personal i aportar tots els recursos possibles a la investigació científica.

Darrera actualització: 08.07.2019 | 15:28