Vallbona reuneix més de 400 firmes per exigir la reobertura del consultori

Dilluns, 14 de setembre de 2020 a les 00:00

L'Ajuntament de Vallbona d'Anoia ha recollit més de 400 firmes en un mes i les ha lliurat avui, catorze de setembre, a les responsables de l'Àrea Bàsica de Salut de Capellades (de qui depèn el dispensari) i la responsable de salut de la comarca de l'Anoia per exigir la reobertura del consultori local Dr. Lluís Quer.

Aquest servei va tancar el mes de març, a l'inici de l'estat de l'alarma a causa de la crisi sanitària provocada per la pandèmia de la COVID-19 per centralitzar els serveis i va continuar tancat a l'estiu per permetre que disminuís el volum de feina als centres sanitaris i perquè el personal fes vacances.

A finals de juny, l'Ajuntament es va reunir la directora de l'àrea central del CatSalut, Teresa Sabater i la responsable de l'ICS Anoia Carme Riera per sol·licitar la reobertura qui van assegurar una futura obertura que, de moment no arriba.

Davant els no fets, l'Ajuntament considera que ja és hora de retornar aquest servei bàsic als vallbonencs i vallbonenques, un municipi amb una important part de la població més gran de 65 anys, i amb problemes de mobilitat, fet que perjudica greument la seva assistència mèdica.

Darrera actualització: 14.09.2020 | 16:59