Vallbona organitza un concurs literari virtual per a no deixar de celebrar Sant Jordi

Dijous, 16 d'abril de 2020 a les 00:00

L’ Ajuntament de Vallbona no vol deixar de celebrar la Diada de Sant Jordi i per aquest motiu ha organitzat un concurs literari virtual per a totes les edats, una activitat que permet realitzar-se en les condicions de confinament actuals. Així, els participants presentaran les seves obres a través de correu electrònic.

L’extensió de les obres és lliure i la temàtica ha d’estar relacionada amb la situació de confinament, amb qualsevol de les seves vessants i on petits i grans puguin ser els protagonistes de les històries. Les obres es poden presentar fins al dia 30 d’abril al correu electrònic vallbona@diba.cat,  adjuntant la imatge o document de text. És important que la qualitat de la imatge de l’obra que es presenti, sigui de la millor qualitat possible. Les obres han de ser originals i inèdites, i no poden haver estat guardonades en cap altre certamen ni estar pendent de veredicte en la data en què finalitzi el termini de presentació. Es convoquen quatre categories:

  • Categoria petits/es: de 3 a 6 anys. Es poden presentar creacions artístiques adequades a l’edat i les capacitats de cada infant (dibuix, poema visual, etc.)
  • Categoria mitjans/es: de 7 a 12 anys. Es pot presentar qualsevol tipus de creació literària (narrativa, poesia, etc.)
  • Categoria grans: de 13 a 18 anys. Es pot presentar qualsevol tipus de creació literària (narrativa, poesia, etc.)
  • Categoria adults/es: a partir de 18 anys. Es pot presentar qualsevol tipus de creació literària (narrativa, poesia, etc.)

El jurat serà el mateix per a totes les categories i el resultat es publicarà a les xarxes de l’Ajuntament. El lliurament dels premis es farà directament a les persones guardonades i es realitzarà d’una manera o altra segons ho permetin les condicions del moment, respectant les directives que hi hagi vigents sobre l’ordre de confinament.

Donades les circumstàncies excepcionals de confinament, no es podran realitzar les entregues de les obres amb sobre tancat i per tant, el concurs no pot realitzar-se en condicions d’anonimat. En qualsevol cas, l’alcaldessa del municipi, Meritxell Baqué explica que “el que és important és poder seguir dinamitzant la vida popular i cultural del nostre poble. Sant Jordi és temps de roses i llibres i hem d’aconseguir que segueixi sent així. Només cal adaptant-nos a les circumstàncies.”.

Darrera actualització: 16.04.2020 | 18:40